1

Waarmee rekening houden bij de keuze van een kantoorgebouw te huur?

Bij het kiezen van een kantoorgebouw te huur zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden en af te wegen. Reken daarom op het advies van Key Estate.

 Locatie van een kantoorgebouw te huur

De locatie van een kantoorgebouw te huur is vaak de eerste overweging. Hierbij dient in de eerste plaats rekening worden gehouden met de bereikbaarheid, waarbij het kantoor bij voorkeur goed bereikbaar is zowel met de auto, het openbaar vervoer als per fiets. Goede verbindingen zorgen voor een vlotte pendel voor zowel medewerkers als klanten. Daarnaast is een goede zichtbaarheid ook van belang zodat uw bedrijf makkelijk te vinden is. Een goed gelegen kantoor kan bijdragen aan de zichtbaarheid en reputatie van uw bedrijf en zo vormt het kantoorgebouw ook een vorm van reclame voor uw bedrijf.

Grootte en indeling van een kantoorgebouw te huur 

Ook de grootte en indeling van de ruimte dient te passen bij uw bedrijfsbehoeften. Denk hierbij zowel aan huidige als toekomstige behoeften. Is er voldoende ruimte voor de huidige medewerkers, en is er ook ruimte voor eventuele groei? Overweeg ook of de ruimtes flexibel in te delen zijn, bijvoorbeeld met vergaderruimtes, open werkruimtes en privé-kantoren. Deze flexibiliteit van de ruimte kan van belang zijn voor uw bedrijf. Zaken om in gedachten te houden bij de zoektocht naar een kantoorgebouw te huur.

Contractuele voorwaarden bij een kantoorgebouw te huur 

Zoals bij elk vastgoed zijn de huurvoorwaarden uiteraard ook een belangrijke factor om goed door te nemen. Belangrijk zijn hierbij de contractduur en de flexibiliteit om het contract te verlengen of aan te passen indien nodig. Hierbij brengen we ook eventuele extra bijkomende kosten in kaart zoals voor onderhoud, nutsvoorzieningen of andere services. Met Key Estate bent u zeker dat niets over het hoofd wordt gezien.

Reken op de ondersteuning van Key Estate bij een kantoorgebouw te huur 

Bij Key Estate begeleiden we u doorheen het hele proces. We helpen u graag bij het vinden van een kantoorgebouw te huur dat volledig aansluit op uw wensen en doelen. Ons team staat klaar om u te adviseren over de beste keuzes op het gebied van locatie, grootte en contractvoorwaarden. Reken gerust op onze expertise in de zoektocht naar een geschikt kantoorgebouw te huur.

Heeft u nog vragen of wenst u graag extra informatie?

Contacteer ons