1

The Meadow

Mechelsesteenweg 412, 1930 Zaventem

The Meadow in Zaventem

Het kantorencomplex The Meadow bestaat uit 3 gebouwen die op meerdere niveaus met elkaar verbonden zijn. Deze architectuur maakt het mogelijk om de gewenste ruimte flexibel, zowel verticaal op verschillende niveaus als horizontaal op hetzelfde niveau in te vullen.

Indien gewenst is er ook de mogelijkheid om 2 niveaus met een open trap met elkaar te verbinden. De patio's en terrassen op verschillende niveaus zorgen voor een aangename buitenruimte en zorgen voor meer licht en groen in de gebouwen.

Met het architectonisch en technisch ontwerp streeft The Meadow naar het behalen van een BREEAM excellent-certificering, andere initiatieven, zoals het gebruik van geothermische energie, worden geïmplementeerd. De gehele levenscyclus van het gebouw, van constructie tot gebruik, wordt in beschouwing genomen, met bijzondere aandacht voor het welzijn van de bewoners.

Het gebouw zal CO2-neutraal zijn en er zijn nog diverse andere initiatieven worden geïmplementeerd om de energiekosten zo laag mogelijk te houden. Dit project zal qua energieverbruik 40% lager zijn dan een klassieker kantoorgebouw.

Opp. The Meadow
14000 m²
Beschikbaar vanaf
1 januari 2025
Parking ratio
1/40

Beschikbare ruimte voor ‘The Meadow’ in Zaventem

The Meadow

Verdiep

0 - 4

Type

Kantoor

Opp.

as from 1000 m2

Huurprijs

-

Verkoopprijs

-

Heeft u interesse of een vraag over dit gebouw?

Bezoek dit gebouw

Mechelsesteenweg 412, 1930 Zaventem

Contacteer Key Estate over dit gebouw

T. + 32 2 420 03 03
info@keyestate.be